ARTICOLE DIN PRESA

SRR – ULTIMA DICTATURĂ – MANUAL DE MANIPULARE ŞI PROPAGANDĂ - http://www.sfin.ro/recomandari/srr-ultima-dictatura-manual-de-manipulare-si-propaganda/

JURNALIȘTI DIN RADIO ROMÂNIA ACUZĂ CONDUCEREA CĂ ÎI OBLIGĂ SĂ DUCĂ PE POST O CAMPANIE ÎMPOTRIVA SCHIMBĂRII LEGII CARE-I GUVERNEAZĂ! SRR OFICIAL: ”LA NOI NU EXISTĂ CENZURĂ” - http://www.tolo.ro/2016/03/16/jurnalisti-din-radio-romania-acuza-conducerea-ca-ii-obliga-sa-duca-pe-post-o-campanie-impotriva-schimbarii-legii-care-i-guverneaza/

UPDATE Cameră: Comisia pentru cultură - raport de respingere a propunerii de modificare a legii SRR și SRTv - http://www.agerpres.ro/politica/2016/03/15/camera-comisia-pentru-cultura-raport-de-respingere-a-propunerii-de-modificare-a-legii-srr-si-srtv-13-41-22

Radioul public se dă în stambă - http://adevarul.ro/news/societate/radioul-public-stamba-1_56e2e56d5ab6550cb8be174d/index.html

VIDEO. Știrile campaniei “Nu distrugeți Radioul!”, reclamate de angajații postului ca fiind "impuse" - http://www.paginademedia.ro/2016/03/video-stirile-campaniei-nu-distrugeti-radioul-reclamate-de-angajatii-postului-ca-fiind-impuse